Huset

Huset er beregnet til max. 6 personer og er på hele 104 m2. Det er et stenhus beliggende på 17.000 m2 flot naturgrund – rig mulighed for at tage på en afstressende gåtur på din hyggelige bondegårdsferie i Nordjylland. Huset er opført i 1922 og moderniseret i 2002. Derudover er badeværelset renoveret fuldstændigt i 2009 med ny brusekabine, toilet osv., og endelig er hele loftsetagen totalt renoveret i 2013 med nye værelser, stue og altan.

I huset finder man bl.a. en 32 m2 stue og et fuldt udstyret køkken. Nedenstående er en oversigt over, hvad de forskellige rum indeholder.

Køkken: Komfur med ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel, mikroovn, køleskab og frostboks (10 L). Desuden er der alt i service, gryder, bøtter osv.

Stue: TV, alle danske kanaler, parabol med tyske kanaler, stereoanlæg (radio og CD), DVD-afspiller og gratis trådløst internet. Desuden er der naturligvis sofaer, lænestol og stort spisebord.

Sovepladser: I huset er der 3 soverum (vist med 1, 2 og 3 nedenfor) med dobbeltsenge – derudover en sovesofa (med plads til 2) i stuen på 1. Sal.

Desuden findes der i huset: WC, bruser, barneseng, barnestol.

skitse

Udendørs: Vaskemaskine og tørretumbler i vaskerum. Der er desuden grill, bålplads, udsigt over landskabet, garage, hesteudlejning og to dejlige terasser (en overdækket samt en afskærmet solgård). Området byder desuden på masser af dejlige omgivelser samt seværdigheder.

Huset ligger på en kæmpe naturgrund i den pragtfulde himmerlandske naturnære skov og hede.