Rideferie

Der er mulighed for at medbringe egen hest, da der forefindes hestebokse og -fold. Omgivelserne lægger klart op til en rigtig hyggelig rideferie i Nordjylland. Frygt dog ej hvis du ikke interesserer dig for heste – området egner sig stadigvæk til eksempelvis gode gåture, hygge ved bålpladsen og udendørs afslapning.

Man kan også leje op til 3 islandske heste af os. Man kan tage på opdagelse på en af de mange nærliggende ridestier i området. Der er rigtig gode muligheder for flere rideture i den dejlige natur omkring huset. Der er flere hundrede kilometer ridestier i området – så der er nok at udforske, selvom man eksempelvis tager en længerevarende rideferie på et par uger. Du kan læse mere omkring priserne på leje af islænderheste på priser-siden.Tag på rideferie i Jylland, Danmark – du vil ikke fortryde det!

Hos os er der altså rig mulighed for en rigtig dejlig, afstressende ferie med dyr på landet, hovedsageligt heste. Medbring egen hest eller lej en af vores islænderheste og tag på hesteferie i det dejlige område i Nordjylland, Danmark. Vores islændere er tilredne, og det kræves ikke nødvendigvis, at du er vant til at ride. Vi kan sagtens arrangere små rideture med fx børn et par dage under jeres ophold.

Vi tager i mod jer med åbne arme, og vi kan arrangere rideture fra start, så I kan lære det store naturskønne område at kende – blot inden, og vi laver en aftale om dette. Ridning foregår på eget ansvar.